Rahsia Pinduoduo

Availability: In stock

PELIK!? Macam Mana “Seller” Di Shopee Boleh Jual Lagi MURAH Dari Seller China di Taobao? Rahsianya ada dalam eBook Rahsia Pinduoduo!

RM127.00

Description

Rahsia Pinduoduo – Panduan Borong China Guna Pinduoduo App!

Apa Ada Dalam Ebook Ini?

  • Pertama sekali, saya akan cerita tentang “bird eye view” berkenaan apps pinduoduo ini. Bagaimana ia berfungsi dan apakah kelebihan serta kekurangan Apps Pinduoduo ini berbanding lubuk borong China yang lain.
  • Kemudian saya ceritakan tentang persiapan-persiapan yang anda perlu buat! Sebenarnya.. Ada 5 apps yang anda perlu install dalam phone anda untuk beli barang di Pinduoduo ini.. bukan sekadar apps pinduoduo sahaja! Saya akan terangkan kegunaan bagi setiap apps tersebut dan bagaimana cara untuk setup setiap apps tersebut!
  • Bila semua apps dah install! Maka, kita boleh mulakan dengan mencari barang di pinduoduo. Ada 2 cara untuk cari barang, saya tunjukkan cara kedua-duanya dengan lengkap step by step!
  • Lepas dah tekan butang search, anda akan dapat result carian…. tapi result dia semua dalam bahasa cina! Jangan risau! Saya kongsikan 3 CARA yang anda boleh gunakan untuk TRANSLATE bahasa cina tersebut! Anda boleh guna mana-mana cara yang anda selesa!
  • Lepas dah translate.. barulah boleh baca tentang maklumat produk dan buat penilaian. Tapi macam mana nak buat penilaian? Ada 7 perkara yang perlu anda lihat dan perhatikan untuk membuat penilaian sama ada seller itu bagus atau tidak!
  • Lepas dan jumpa barang dan seller yang baik! Langkah seterusnya.. Buat Order! Di pinduoduo.. ada 3 cara untuk buat order. Saya tunjukkan demo setiap cara order secara step-by-step! anda mesti boleh ikut punya!
  • Lepas dah order… kenalah bayar! Tapi di pinduoduo ni, mereka tak terima online banking Malaysia atau kad kredit! Jadi, disini kita perlu gunakan agen untuk bantu kita bayar order! Jadi, saya ada share contact number agen yang boleh dipercayai yang anda boleh gunakan!
  • Order dah buat, bayaran pun dah buat… maka, barang akan di pos ke Malaysia. Tapi seller di pinduoduo tak akan hantar barang direct ke Malaysia! Maka, kita perlu gunakan khidmat agen warehouse pula untuk seller pinduoduo tadi hantar barang yang kita dah order itu ke warehouse di China. Selepas itu, pihak Warehouse yang akan hantar pula barang kita tu ke Malaysia! Mana nak cari khidmat warehouse? Saya ada share dalam ebook ini!

Special bonus untuk anda…

  1. Panduan Kastam – Tips & ilmu “settle” masalah barang yang kena tahan Kastam
  2. 7 Tips Insider Pinduoduo – 7 tips yang anda boleh gunakan supaya tak nampak macam “Newbie” sangat di Pinduoduo!

Tambahan Bonus (+RM30)

  1. 35 siri video tutorial. Setiap video sekitar 3-5 minit.
  2. VIP Group Support di FB

Penulis : Nigel Ong

 

Reviews

There are no reviews yet.

Be the first to review “Rahsia Pinduoduo”

Your email address will not be published.